جهش تولید با مشارکت مردم

تقدیر مقام معظم رهبری از عملکرد وزارت نیرو در پویش #هرهفته_الف_ب_ایران

رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با اعضای هیئت دولت از عملکرد وزارت نیرو در پویش #هرهفته_الف_ب_ایران تقدیر و بر جدیت برای به اتمام رساندن این طرح‌ها در سال آخر فعالیت دولت تاکید کردند.

به‌گزارش روابط عمومی شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با اعضای هیئت دولت فرمودند: «یکی از چیزهایی که در مورد سال آخر قابل توجّه است، این است که کارهایی که شروع شده یا قول آن داده شده سعی بشود تمام بشود... طرح‌های در دست افتتاح وزارت نیرو که خب، خوشبختانه هفته‌به‌هفته این طرح‌ها دارد اجرا می‌شود. همه‌ی این طرح‌ها را تا آخر سال، همان ‌طور که برنامه‌ریزی کرده‌اید، با دقّت دنبال کنید، با جدّیّت انجام بدهید تا این کارها انجام بگیرد؛ اینها کارهای زیربنایی است...»

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در خرداد ماه سالجاری نیزدر پی گزارش رضا اردکانیان وزیر نیرو درخصوص برنامه‌های وزارت نیرو در سال جهش تولید و همچنین دستاوردهای پویش هرهفته_الف_ب_ایران در سال 98 ، فرمودند: «خداوند ان‌شاءالله به شما توفیق بدهد. خدا قوت. خداوند شما را کمک کند.»

کد خبر: 1270
  تاریخ خبر : چهارشنبه 26 شهریور 1399

    آدرس تماس

  • آدرس تماس : بزرگراه مدرس، تقاطع آفریقا، خیابان بیدار شماره 3 (40 قدیم)
  • تلفن : 27821-021
  • فکس : 26213732-021
  • ایمیل : info[at]iwpco.ir