مدیر امور بهرهبرداری سد و نیروگاه داریان گفت: با تلاش شبانهروزی کارکنان و بارش مناسب نزولات آسمانی در سال آبی 1402-1403، نیروگاه برقآبی داریان موفق به ثبت بیشترین میزان تولید برق از زمان بهرهبرداری خود تا کنون شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران، دکتر آرمان کارگری در این خصوص گفت: نیروگاه داریان که در سال 1396 با سه واحد 70 مگاواتی به بهرهبرداری رسیده است، تاکنون بهطور متوسط در سالهای نرمال، تولیدی معادل 424,517 مگاوات ساعت در سال داشته است. با این حال، در این سال آبی (ابتدای مهرماه 1402 تا پایان شهریورماه 1403)، با همت و تلاش کارکنان و شرایط مطلوب بارش، رکورد جدیدی در تولید برق به ثبت رسیده است.
وی افزود: از ابتدای سال آبی تاکنون، نیروگاه داریان موفق به تولید 649,188 مگاوات ساعت انرژی الکتریکی شده است که این میزان در مقایسه با سال آبی گذشته، 331,039 مگاوات ساعت ( حدودا 104 درصد) افزایش داشته است. این دستاورد نتیجه انجام تعمیرات اساسی بهموقع، اجرای دقیق بازرسیهای سالیانه و پایش مستمر تجهیزات و عملکرد واحدها است.
مدیر امور بهرهبرداری سد و نیروگاه داریان همچنین بر اهمیت تعمیرات و آمادهسازی واحدهای نیروگاهی تأکید کرد و گفت: تعمیرات اساسی و دورهای با دقت و در زمان مقرر انجام شد و تمام سه واحد نیروگاهی آماده بهرهبرداری حداکثری بودند. این موضوع، به همراه پایش مستمر تجهیزات نیروگاه و رعایت استانداردهای بهرهبرداری، نقش بسزایی در دستیابی به این رکورد داشته است.
کد خبر: 1386
تاریخ خبر : چهارشنبه 30 آبان 1403
اخبار مرتبط
آب و نیرو به عنوان اولین شرکت دولتی، عضو انجمن سواد رسانهای ایران شد
چهارشنبه 15 مهر 1405
چهارشنبه 15 مهر 1405
ضرورت ایجاد و تکمیل سدها و مخازن بزرگ ذخیره آب در مواجهه با پدیده النینو
دوشنبه 30 شهریور 1405
دوشنبه 30 شهریور 1405
راه اندازی آزمایشی تصفیه خانه مجتمع آبرسانی 55 روستای کهیر
شنبه 31 مرداد 1405
شنبه 31 مرداد 1405
چهار واحد نیروگاه برقآبی چمشیر به بهره برداری رسید
یکشنبه 22 شهریور 1405
یکشنبه 22 شهریور 1405

