کارگاه آموزشی استفاده از پتانسیل های ساز و کار توسعه پاک (CDM) و تاثیرات استفاده از آن در تامین مالی نیروگاه های برق آبی برگزار شد
کارگاه آموزشی استفاده از پتانسیل های ساز و کار توسعه پاک (CDM) و تاثیرات استفاده از آن در تامین مالی نیروگاه های برق آبی توسط معاونت نیروگاه های برق آبی و با مشارکت شرکت مهندسی مشاور مهاب قدس و با حضور معاون و مدیرامور اقتصادی نیروگاه های برق آبی، نماینده دفتر استانداردهای فنی مهندسی اجتماعی و زیست محیطی امور برق و انرژی وزارت نیرو، شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران و کارشناسان شرکت های آب منطقه ای اصفهان، تهران، کرمانشاه، سازمان آب و برق خوزستان و کارشناسان شرکت مدیریت منابع آب ایران روز شنبه دهم اسفند ماه برگزار شد.
در این کارگاه که با هدف آشنایی کامل تر با این ساز و کار و تکمیل بهتر فرم ها و تقاضاها و تهیه مستندات مربوطه برگزار شد، دکتر تقوایی معاون نیروگاه های برق آبی در خصوص روند سرمایه گذاری در طرح های نیروگاه های برق آبی و ضرورت تنوع بخشی به منابع تامین مالی طرح ها و استفاده از منابع و سازو کارهای زیست محیطی مطالبی ارایه داد. وی در ادامه در خصوص روند قانونی معرفی پروژه های برق آبی سازگار با توسعه پاک در وزارت نیرو، معرفی پتانسیل ساز و کار توسعه پاک در وزارت نیرو، معرفی پتانسیل ساز و کار توسعه پاک در نیروگاه های برق آبی، مقدمه ای بر نحوه ثبت اطلاعات PIN و تدوین سند PDD پروژه های ساز و کار توسعه پاک CDM در نیروگاه های برق آبی توضیحاتی ارایه داد.
کد خبر: 305
تاریخ خبر : دوشنبه 12 اسفند 1387
اخبار مرتبط
بورسیه های تحصیلی بهداشت و تأمین آب اعطا می شود
سهشنبه 6 بهمن 1388
سهشنبه 6 بهمن 1388
"آب پاک برای جهانی سالم ": شعار روز جهانی آب سال 2010
دوشنبه 5 بهمن 1388
دوشنبه 5 بهمن 1388
شعار روز جهانی آب در سال 2010 اعلام شد
دوشنبه 9 شهریور 1388
دوشنبه 9 شهریور 1388
نشست شورای معاونان، مدیران و مشاوران شرکت مدیریت منابع آب ایران برگزار شد
یکشنبه 21 تیر 1388
یکشنبه 21 تیر 1388