دکتر امیری استاندار فارس به همراه نماینده شهرستان کوار و سروستان، مدیران عامل آب منطقه ای و آبفا استان، روز پنجشنبه، بیست و ششم تیرماه از سد مخزنی کوار بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران، در این بازدید، معاون عمرانی استانداری، امام جمعه شهرستان، فرماندار شهرستان کوار، مدیران عامل شرکتهای آب منطقهای و آبفای استان و جمعی از مسئولان استانی نیز حضور داشتند.
بازدیدکنندگان و هیئت همراه در ابتدا با حضور در محل فرازبند سد، از نزدیک در جریان آخرین وضعیت اجرایی پروژه قرار گرفتند. در این بازدید معاون اجرایی طرح ضمن ارائه توضیحات فنی، به معرفی پروژه و اقدامات انجامشده، پیشرفتهای حاصلشده در بخشهای مختلف و همچنین محدودیتهای مالی طرح پرداختند.
در ادامه دکتر توکل ، نماینده مردم شهرستانهای کوار، سروستان وخرامه ، در سخنانی با اشاره به اهمیت استراتژیک پروژه در تأمین آب پایدار منطقه، از مشکلات تامین منابع اعتباری خبر داد که با پیگیریهای صورتگرفته، در آینده ای نزدیک قابل تأمین خواهد بود.
وی ابراز امیدواری کرد: با تخصیص به موقع و جذب کامل ، امکان بهرهبرداری مردم شهرستان کوار، سروستان و خرامه از آب شرب سالم سد کوار، در آیندهای نزدیک فراهم خواهد شد.
در ادامه موضوع، ضرورت تملک اراضی مخزن سد کوار و همچنین روستاهای بالادست مطرح شد. استاندار در این زمینه، بر لزوم ورود جدی دستگاههای متولی و پیگیری موضوع در سطح استانی تأکید کرد .
در پایان این بازدید، دکتر امیری، استاندار فارس، اعلام کرد: انشالله با پیگیری های لازم و تامین اعتبار مناسبی از محلهای مختلف برای این طرح ملی فعالیت اجرایی سد انجام و زمینه تکمیل و بهرهبرداری نهایی با سرعت مناسب صورت خواهد گرفت.
کد خبر: 1403
تاریخ خبر : یکشنبه 29 تیر 1404
اخبار مرتبط
آب و نیرو به عنوان اولین شرکت دولتی، عضو انجمن سواد رسانهای ایران شد
چهارشنبه 15 مهر 1405
چهارشنبه 15 مهر 1405
ضرورت ایجاد و تکمیل سدها و مخازن بزرگ ذخیره آب در مواجهه با پدیده النینو
دوشنبه 30 شهریور 1405
دوشنبه 30 شهریور 1405
راه اندازی آزمایشی تصفیه خانه مجتمع آبرسانی 55 روستای کهیر
شنبه 31 مرداد 1405
شنبه 31 مرداد 1405
چهار واحد نیروگاه برقآبی چمشیر به بهره برداری رسید
یکشنبه 22 شهریور 1405
یکشنبه 22 شهریور 1405

