
به گزارش روابط عمومی شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران، مهندس بهروز مرادی مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران با بیان این مطلب افزود: با توجه به بارشهای کمسابقه اخیر در غرب کشور، سد سیمره در استان ایلام توانست حجم بالایی از سیلابهای بالادست حوضه آبریز این سد را کنترل و از ورود سیلابهای مخرب به استانهای لرستان و خوزستان جلوگیری نماید.
وی افزود: با دستور وزیر نیرو در ایام ابتدایی سال، با حضور کلیه عوامل اجرایی در محل سد سیمره و بررسی تمامی جوانب امر، موفق به کنترل دبی 3080 مترمکعبی ورودی به این سد شدیم.
رئیس هیئتمدیره شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران، ضمن اشاره به آورد رودخانه سیمره عنوان کرد: چنانچه این حجم آورد آب در سد سیمره مهار نمیشد، با ورود آن به پایین دست و سد کرخه که (آخرین سد پاییندست آن به شمار میرود) مشکلات و روزهای سختی را برای مردم خوزستان در تعطیلات ایام نوروز رقم می خورد.
مهندس مرادی با تأکید به ایجاد ظرفیت در مخزن سد سیمره قبل از وقوع سیلاب، تصریح کرد: با توجه به پیشبینی بارشهای اخیر، در اسفندماه سال گذشته به میزان 10 متر تراز مخزن را پائین آوردیم که با این اقدام، حدود 400 میلیون مترمکعب ظرفیت برای مهار سیلاب در مخزن ایجاد شد.
مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران افزود: در حوضه کرخه میتوان با اعمال تمهیدات فنی و افزایش تراز مخزن سد سیمره (از تراز فعلی 708 تا تراز 716) به میزان 400 میلیون مترمکعب دیگر ذخیره موقت ایجاد نمود که پس از فروکش کردن سیلاب این حجم متناسب با کاهش ورودی به سد سیمره، در فرصت مناسب تخلیه گردد.
لازم به ذکر است که در ابتدای سال جاری ارتفاع تراز مخزن 694 متر بوده که به منظور مدیریت سیلابهای پیش رو در حوضه کرخه و کاهش تبعات سیلاب در پائیندست، این تراز تا ارتفاع 708،35 افزایش یافته است.

دوشنبه 1 اردیبهشت 1404

چهارشنبه 27 فروردین 1404

دوشنبه 13 اسفند 1403

چهارشنبه 8 اسفند 1403